Verse zalm klaarmaken in de oven, de ideale manier om je zalmmoot heerlijke rosé te garen! Daarnaast krijg je ook nog eens een prachtig kleurenpalet door gebruik te maken van verschillende soorten tomaten. 😍
Bereiding:
1. Verwarm de oven voor op 180°C.
2. Meng de sesamzaadjes met de Parmezaanse kaas, paneermeel, pesto en citroensap.
3. Leg de zalmmoten in een ovenschaal. Bedek de bovenkant van de zalmmoten met de pestomengeling.
4. Was de tomaten en verwijder het groen. Snijd ze in grove stukken.
5. Verdeel de stukken tomaat rondom de zalm zodat de bodem volledig bedekt is. Kruid met een snuf peper en zout.
6. Plaats de ovenschaal in de oven voor zo'n 15 à 20 minuten.
7. Serveer warm met wat rijst of een stuk vers brood.
SMAKELIJK!
P.S. heb jij dit heerlijke receptje gemaakt? Vergeet dan zeker geen review achter te laten hieronder het recept! 🥰
Wil je nog meer gezonde, gemakkelijke en vooral lekkere recepten? Neem dan zeker een kijkje in de BOOST! app. Via deze link krijg je alle informatie, of probeer ineens de gratis versie uit via de appstore of playstore.