Geen idee wat jij nodig hebt?

Masterclasses

Ben jij helemaal geen diëter, maar wil je meer bijleren over een specifiek topic? Dan zit je helemaal goed bij een specifieke masterclass!

Genoeg getwijfeld aan je lichaam? Genoeg mooie momenten gemist? Genoeg jezelf verstopt? Genoeg je lijf gehaat? Met deze cursus ga jij in 30 video's naar een leven vol zelfliefde.

Da's iets voor mij!

Wil jij je kind(eren) graag dieetvrij en gewichtsneutraal opvoeden zodat ze in hun eigen kracht leren staan en een goed lichaamsbeeld ontwikkelen?

Join de Food Freedom Family nu!

Ik wil erbij!

Heb jij regelmatig last van winderigheid, diarree of constipatie, krampen, misselijkheid, vermoeidheid én/of een heel opgeblazen buik? Dan bestaat de kans dat je prikkelbare darmen hebt. Klaar om komaf te maken met die klachten door je eigen persoonlijke triggers te ontdekken? Dan is de cursus prikkelbare darmen ideaal voor jou!

€299 / cursus
Vertel me meer!

Welke granola is nu gezond? Hoe kies ik een yoghurt waar niet te veel suiker in zit? Deze masterclass is jouw houvast in de supermarkt. In deze online videocursus krijg jij concrete richtlijnen om voedzame keuzes te maken in de supermarkt!

€79 / masterclass
Hier wil ik meer over weten!

Deze masterclass helpt jou komaf te maken met breinloos snoepen in de zetel. Je leert alles over vervelingseten, gewoonte-eten, spirituele honger,..

€49 / masterclass
Da’s iets voor mij!

Stop met diëten

​​​​​​Dit aanbod is voor jou als je een laag zelfbeeld hebt, al veel diëten hebt geprobeerd, maar niets kan volhouden en als je niet durft luisteren naar je eigen lichaam.

Deze cursus is jouw eerste stap om komaf te maken met eetbuien, emotie-eten en cravings. Het herstelt ook jouw stofwisseling die na het diëten vertraagd kan zijn.

€129 / masterclass
OMG tell me more!

Dit do-it-yourself traject is de perfecte opvolging na ‘Starten met Intuïtief Eten’. Hierin leer je vertrouwen op de signalen van jouw lichaam aan de hand van alle 10 principes van intuïtief eten. Je leert ook alles over gezonde maaltijden samenstellen.

€249 / cursus
Dat wil ik!

Regelmatig een schop onder je kont nodig? In dit online traject van 6 maanden zijn er wekelijkse groepscalls waarin ik jou stap voor stap alles leer aan de hand van concrete oefeningen. De deuren openen eind februari en de plaatsen zijn beperkt!

Schrijf je nu in!
  • Starten met intuïtief eten
  • Ditch the diet
  • Destination Healthy Habits
  • Starten met intuïtief eten
  • Starten met intuïtief eten
  • Ditch the diet
  • Starten met intuïtief eten
  • Ditch the diet
  • Destination Healthy Habits
GOESTING OM MEER TE LEREN?

Ik heb ook fantastische gratis gidsen!

Wil je meer leren over intuïtief eten, eindelijk weten wat die 10 principes zijn, of wil je meer weten over eetbuien & verpakkingen?
Nu maak je mij nieuwsgierig!

Waar moet je op letten bij het kiezen van een koek? Hoe lees je de verpakkingen van koekjes? Download deze gratis gids!

Lees meer

Heb jij regelmatig last van je darmen? Onderzoek of jij last hebt van prikkelbare darmen en wat je kan doen!

Lees meer

Ben jij op zoek naar een gezonde granola? Wil jij weten hoe deze scoren op smaak, voedzaamheid en verzadiging?

Lees meer
SHOP

Wil jij graag healthy habits bij je thuis?

Wil jij graag tools die je helpen met het opbouwen én volhouden van gezonde gewoontes? Of wil je graag meer leren over mijn visie door mijn boek te lezen? Celien to the rescue! Check de ongezien toffe goodies!
Show me those goodies!