Hier heb ik het ideale recept voor op een warme zomeravond voor jou! 🌞 Thaise wraps met mango en beefreepjes. De beefreepjes marineren in een marinade van rode peper, look, limoensap, gember en sojasaus is echt hemels!! 🤩 Probeer het zeker eens uit. Laat de marinade minstens 4 uur in het vlees trekken voor een optimale smaak. 😋
Bereiding:
1. Halveer de rode peper en verwijder de zaadlijst. Snijd de rode peper heel fijn.
2. Snipper de look fijn.
3. Schil de gember, ook de gember snijd je fijn.
4. Meng de gember door de look, rode peper, sojasaus, limoensap en olie in een grote kom zodat de beefreepjes er nog bij kunnen.
5. Snijd de biefstuk in reepjes. Voeg deze toe aan de marinade. Zorg ervoor dat elke stukje bedekt is. Plaats voor een 4-tal uur (afgedekt) in de koelkast.
6. Schil de mango, snijd het vruchtvlees van de pit en snijd in reepjes.
7. Snijd ook de komkommer in reepjes.
8. Halveer de avocado, verwijder de pit en snijd het vruchtvlees in reepjes in de schil. Vervolgens schep je het vruchtvlees uit de schil.
9. Verwarm een pan op een hoog vuur. Bak de runderreepjes heel kort aan. Draai na 1 minuut om.
10. Vul de wraps met de krulsla, koolmix, mango, komkommer, avocado en de gemarineerde beefreepjes.
Zo lekker!!
P.S. heb jij dit heerlijke gerechtje gemaakt? Vergeet dan zeker geen review achter te laten hieronder het recept! 🥰
Wil je nog meer gezonde, gemakkelijke en vooral lekkere recepten? Neem dan zeker een kijkje in de BOOST! app. Via deze link krijg je alle informatie, of probeer ineens de gratis versie uit via de appstore of playstore.