22 april 2022

Stokbrood met pesto, tomaat en mozzarella in de oven

Lunch

Stokbrood in sneetjes met tomaat, mozzarella, pesto en basilicum er tussen. Absoluut één van mijn favoriete brunchrecepten! Zàlig als het vers uit de oven komt. 😋

 

Bereiding:

1. Verwarm de oven voor op 200°C.

2. Snijd het stokbrood, tomaten en mozzarella in schijfjes.

3. Verdeel het stokbrood (zoals op de foto) over de ovenschaal. Steek er vervolgens de schijfjes tomaat en mozzarella tussen. 

4. Smeer steeds een beetje pesto tussen de verschillende schijfjes. De blaadjes basilicum kan je ook zo verdelen.

5. Plaats de ovenschaal in de oven voor zo'n 20-tal minuten.

6. Haal uit de oven wanneer de mozzarella goudbruin verkleurd. Serveer warm.

So gooood! 🤩

P.S. heb jij dit heerlijke gerechtje gemaakt? Laat dan zeker een review achter! 

Wil je nog meer gezonde, gemakkelijke en vooral lekkere recepten? Neem dan zeker een kijkje in de BOOST! app. Via deze link krijg je alle informatie, of probeer ineens de gratis versie uit via de appstore of playstore.