29 april 2022

Parelcouscous met tomaatjes, rucola en Parmezaanse kaas

Lunch
Dinner

Parelcouscous is de iets dikkere versie van de traditionele couscous. Deze kleine bolletjes zijn net iets groter en geven een heerlijk mondgevoel, love de textuur. ­čśŹ Je vult de couscous aan met enkele verse groenten, eventueel wat noten en kaas en je hebt een zalig frisse maaltijd op tafel staan. Zie in het recept hieronder wat ik allemaal heb toegevoegd aan de salade! ­čśő

Bereiding:

1. Kook de parelcouscous volgens de aanwijzingen op de verpakking.

2. Snijd de trostomaatjes in kwartjes. 

3. Snijd de komkommer in fijne stukken en snipper het uitje.

4. Rooster de pijnboompitten in een droge pan. Pas op, want dat kan snel gaan. 

5. Giet de gekookte parelcouscous af en meng met de rucola, rode ui, tomaatjes, komkommer en geroosterede pijnboompitten.

6. Top af met de Parmezaanse kaas vlokken en balsamicocrème. 

 

P.S. heb jij deze heerlijke salade gemaakt? Laat dan zeker een review achter! 

Wil je nog meer gezonde, gemakkelijke en vooral lekkere recepten? Neem dan zeker een kijkje in de BOOST! app. Via deze link krijg je alle informatie, of probeer ineens de gratis versie uit via de appstore of playstore.