6 mei 2022

Omelet met groene asperges en geitenkaas

Ontbijt
Lunch

Deze omelet is ideaal voor deze tijd van het jaar! Verse eieren van de kippen en de groene asperges die ondertussen al een tijdje in de winkels liggen. Zalig om als lunch van te smullen met een stuk stokbrood. 🤗

 

1. Snipper het uitje en het teentje look fijn.

2. Verwarm een pan met een scheutje olie. Bak hierin de ui en look glazig.

3. Snijd de aspergepunten van de asperges en voeg deze toe aan de pan. De rest van de asperges kan je gebruiken in een wok of soep. Gooi deze zeker niet weg.

4. Kluts de eieren met een scheutje melk.

5. Wanner de asperges zijn aangestoofd, voeg je het eiermengsel toe aan de pan. Laat op een laag vuur sudderen, zet eventueel een deksel op de pan.

6. Snijd de geitenkaas in plakjes en voeg deze toe aan de omelet. Kruid met een snuf peper en zout.

7. De omelet is klaar wanneer het ei volledig gestold is. Serveer vervolgens met een stuk vers brood. 

 

SMAKELIJK! 😋

 

P.S. heb jij dit heerlijke gerechtje gemaakt? Laat dan zeker een review achter! 

Wil je nog meer gezonde, gemakkelijke en vooral lekkere recepten? Neem dan zeker een kijkje in de BOOST! app. Via deze link krijg je alle informatie, of probeer ineens de gratis versie uit via de appstore of playstore.