Ken jij de honingtomaatjes al? Ze zijn superlekker als snack, maar daarnaast geven ze ook een heerlijk zoete toets aan je gerecht. Sinds enkele weken ben ik er enorme fan van, daarom zei ik ook volmandig 'JA' wanneer Looye honingtomaten mij vroeg om er een tof receptje mee te maken! 🤩
In combinatie met avacodo en ekele wraps maakte ik met deze honingzoete tomaatjes een méga tof aperitiefhapje 😋. Check hieronder voor het recept! 🙌🏻
Bereiding:
1. Verwarm de oven voor op 180°C.
2. Snijd de wraps in 4 kwarten en rol ze op tot hoorntjes. Prik ze vast met een tandenstoker zodat ze niet kunnen terugrollen.
3. Plaats ze in oven voor een 10-tal minuten tot ze krokant zijn.
4. Halveer de avocado, verwijder de pit en schep het vruchtvlees uit de schil.
5. Snipper het uitje en snijd de honingtomaatjes fijn.
6. Prak de avocado fijn, samen met een snuf peper en zout en wat limoensap. Proef en kruid eventueel naar eigen smaak verder.
7. Meng de guacamole met het gesnipperde uitje, de stukjes honingtomaat en stukjes verse basilicum.
8. Haal de hoorntjes uit de oven en vul ze met het mengsel.
9. Serveer bij voorkeur meteen zodat de hoorntjes nog lekker knapperig zijn.
ZO SMAAKVOL! Nu wil je enkel nog honingtomaatjes! 😍