3 juni 2022

Tomatencarpaccio met asperges en burrata

Lunch
Voorgerecht

Wie is er ook zo dol op burrata?! 🙌🏻

Zo goee hé!! Burrata en mozzarella lijken heel erg hard op elkaar, alleen is een burrata wat romiger and that's why I love it! 😜

Een simpel gerechtje met pure ingrediënten, daar maak je iedereen blij mee! 🤗

 

Bereiding:

1. Schil de asperges met een dunschiller. Snij het achterste deel er af.

2. Snijd de asperges in 3 gelijke delen. Breng ze aan de kook in gezouten water. Kook ze 6 à 8 minuten tot ze volledig gaar zijn.

3. Snijd de tomaten in heel fijne plakjes. Verdeel de plakjes over een groot bord.

4. Vervolgens verspreid je de stukjes krulsla. 

5. Leg de burrata in het midden op je bord.

6. Wanneer de asperges gaar zijn, verdeel je deze over de tomaten.

7. Snijd de bieslook heel fijn en verdeel deze over het bord.

8. Top af met een handje pompoenpitten.

SMAKELIJK!

 

P.S. heb jij dit heerlijke gerechtje gemaakt? Vergeet dan zeker geen review achter te laten hieronder het recept! 🥰

Wil je nog meer gezonde, gemakkelijke en vooral lekkere recepten? Neem dan zeker een kijkje in de BOOST! app. Via deze link krijg je alle informatie, of probeer ineens de gratis versie uit via de appstore of playstore.