18 januari 2022

Overnight chiaoats met vers fruit

Ontbijt

Nu ik alleen woon (samen met Florian) en een huishouden te runnen heb, begint het ’s ochtends al wat hectischer te worden. Daarom vind ik het mega handig om ’s avonds alvast mijn ontbijtje voor te bereiden. 

​Ik meng dan alvast mijn havermout met de chiazaadjes en een scheutje melk, even goed roeren en dan zet ik het afgedekt in de koelkast. ’s Ochtends voorzie ik nog verse toppings. 

Instructies

 1. Meng de avond van te voren het havermout met de chiazaden, melk, snuf kaneel en een snuf zout. Roer goed door elkaar en zet een nacht afgedekt in de koelkast.
 2. Haal 's ochtends uit de koelkast en roer nog eens goed door. Serveer met een lepeltje confituur, vers gesneden banaan, nectarine en een lepeltje krokante granola.

Smullen ze!

Heb je dit ontbijtje gemaakt? Vergeet me dan niet te taggen @healthyhabits.celien.

 

Wil je nog meer gezonde, gemakkelijke en vooral lekkere recepten? Neem dan zeker een kijkje in de BOOST! app. Via deze link krijg je alle informatie, of probeer ineens de gratis versie uit via de appstore of playstore.

Bekijk reviews

 • Zo gemakkelijk en super lekker met een drukke ochtend met een 3 jarige dochter in huis. Je maakt het s' avonds en s' ochtends doe je het vers fruit erbij! Jammie!!!!!!
  Diana Van Geffen
  12 augustus 2022
  Hi Diana, ideaal om de dag van te voren te maken hé! Fijn te horen dat het zo in de smaak valt! Dankjewel voor de leuke review!! 🥰
  Healthy Habits
  12 augustus 2022

Laat je mening achter