Niets zo gemakkelijk dan een volledige maaltijd in één pot, toch? 😇 Weinig afwas en je moet geen 4 pannen tegelijk in het oog houden. Door de noedels te koken in dezelfde pot waarin je de groenten hebt aangestooft, zorg je voor een heerlijk smeuïge wok. Je zet deze vegetarische topper in minder dan 30 minuten op tafel! ⏰
Wat is jouw favoriete one pot gerecht? Deel het hieronder met ons in de recensies! 🤗
Bereiding:
1. Was de peultjes en snijd de uiteinden er van af.
2. Verwarm wat olie in een hoge pan of pot (bij voorkeur een wokpan en of stoofpot) en bak hierin de peultjes aan.
3. Vervolgens maak je de champignons schoon en snijd je ze in kwartjes, voeg ook deze toe aan de pan.
4. Snipper het teentje look en de ui. Het chilipepertje halveer je en vervolgens verwijder je de zaadjes. Snijd ook het chilipepertje heel fijn. Voeg de ingrediënten toe aan de pan. Roer een goed door elkaar.
5. Verwijder het groen en de zaadlijsten van de paprika en snijd in blokjes. Roer deze mee door de pan. Zet het deksel even op de pan en laat even goed doorbakken.
6. Vervolgens voeg je het bouillonblokje, noedels en water toe.
7. Wanneer de noedels beetgaar zijn, kan je ze samen met de sojasaus en honing door te groentewok roeren.
8. Serveer de wok in de borden.
9. Snijd de lente-ui in fijne ringen en voeg deze als laatste samen met de pindanoten toe aan de borden als garnering.
SMULLENNN!!!
P.S. heb jij dit one pot gerecht gemaakt? Vergeet mij dan niet te taggen @healthyhabits.celien.
Wil je nog meer gezonde, gemakkelijke en vooral lekkere recepten? Neem dan zeker een kijkje in de BOOST! app. Via deze link krijg je alle informatie, of probeer ineens de gratis versie uit via de appstore of playstore.