Geen oven ter beschikking of gewoon minder tijd vandaag om uitgebreid te koken? Maak dan deze overheerlijke en supersimpele one-pot lasagne!
Bereiding:
- Versnipper de ui en pers de knoflook
- Verhit de olijfolie in een grote kookpot. Voeg de ui en knoflook toe en laat 2 minuten stoven
- Snijd de champignons in kwartjes en voeg toe aan de pot
- Snijd vervolgens de overige groenten in fijne stukken, voeg ze toe aan de pot en stoof deze ook een 10-tal min aan
- Vervolgens kan je ook het gehakt toevoegen, roer goed om de groenten. Als het gehakt gaar is, kan je de tomatenpuree toevoegen, samen met voldoende peper en zout. Laat dit nog kort even aanstoven
- Schep goed om en voeg de tomatenblokjes toe en breng aan de kook.
- Breek de lasagnevellen in 4 en voeg toe aan de pot. Schep goed om en zet een deksel op de kookpot
- Laat een 15-tal minuten garen op een zacht vuur, roer af en toe
- Van zodra de lasagnevellen gaar zijn, roer je de cottage cheese door de tomatensaus en kruid je nog wat af naar smaak
- Haal van het vuur en strooi de geraspte kaas bovenop het gerecht. Laat nog een 2-tal minuten rusten en serveer!
Yummyyyy
Heb je deze french toast sticks gemaakt? Vergeet mij dan niet te taggen @healthyhabits.celien. 🤩
Wil je nog meer gezonde, gemakkelijke en vooral lekkere recepten? Neem dan zeker een kijkje in de BOOST! app. Via deze link krijg je alle informatie, of probeer ineens de gratis versie uit via de appstore of playstore.