Het ideale homemade apérohapje!
Instructies
- Zorg er voor dat de filodeeg volledig ontdooid is.
- Verwarm de oven voor op 180°C.
- Bak de wokgroenten in een wok in 1 el olijfolie tot ze bijna gaar zijn. Kruid af met currypoeder, peper en zout.
- Leg een vel filodeeg op je werkblad en maak het nat zodat deze goed vouwbaar is.
- Leg een hoopje wokgroenten op het midden van je vel.
- Rol het filodeeg op en sla de zijkant naar binnen en rol verder tot een loempia ontstaat.
- Smeer de loempia’s met een beetje olijfolie in.
- Leg de loempia’s op een rooster en leg ze in zo’n 15 – 20 min in de voorverwarmde oven.
- Meng in een kommetje de pindakaas, appelazijn, sojasaus, een geperst teentje knoflook, chilipoeder en warm water. Mix met een vork tot een glad geheel.
- Haal de loempia’s uit de oven en serveer met de saus.
Heb jij deze miniloempia's gemaakt? Vergeet mij dan niet te taggen @healthyhabits.celien.
Wil je nog meer gezonde, gemakkelijke en vooral lekkere recepten? Neem dan zeker een kijkje in de BOOST! app. Via deze link krijg je alle informatie, of probeer ineens de gratis versie uit via de appstore of playstore.