Een heerlijke vulling van appel, kaneel, honing en enkele rozijnen in een krokant jasje van filodeeg.
Bereiding:
- Laat het filodeeg eerst even ontdooien.
- Verwarm de oven voor op 180°C.
- Schil de appels en snijd ze in fijne stukjes. Doe deze in een kom en voeg, de kaneel, de rozijnen en 1 el honing toe. Meng goed door elkaar.
- Zorg ervoor dat je 10 gelijke stukken filodeeg hebt in een vierkante vorm.
- Leg 2 vellen op elkaar. Leg hierop een beetje van het appelmengsel en vouw de vellen tot een driehoek (zie instructies instagram). Doe dit ook met de rest van het filodeeg.
- Besprenkel de appelflappen met een beetje olijfolie.
- Bak de appelflappen in 10-15 minuten goudbruin in de oven.
SMAKELIJK!
Heb je dit recept gemaakt? Vergeet mij dan niet te taggen @healthyhabits.celien of gebruik de hashtag #healthyhabitsmetcelien
Wil je nog meer gezonde, gemakkelijke en vooral lekkere recepten? Neem dan zeker een kijkje in de BOOST! app. Via deze link krijg je alle informatie, of probeer ineens de gratis versie uit via de appstore of playstore.