Een kidsproof recept boordevol groenten. Zeker ook voor volwassenen een voltreffer!
Bereiding:
- Meng het ei en het paneermeel onder het gehakt en meng met de handen goed door elkaar. Draai balletjes van het gehakt.
- Snipper de ui en het teentje look en bak glazig in een stoofpot met wat olijfolie.
- Maak de overige groenten schoon en snijd in fijne stukken.
- Laat de champignons kort meebakken in de stoofpot.
- Voeg de tomatenpuree toe, roer goed door en laat even meebakken.
- Vervolgens voor je de overige groenten toe. Zet het deksel op de stoofpot en laat een 10-tal minuten bakken. Roer af en toe goed door.
- Verwarm een pan met wat olijfolie en bak hierin de gehaktballen langs elke kant goudbruin.
- Voeg de tomatenblokjes en het blokje groentebouillon toe, roer goed door. Laat nog een 10-tal minuten goed doorkoken. Halverwege kan je de gehaktballen ook toevoegen aan de stoofpot.
- Serveer eventueel met wat aardappelpuree en smullen maar!
P.S. heb jij dit heerlijk gerechtje ook gemaakt? Vergeet mij dan niet te taggen @healthyhabits.celien!
Wil je nog meer gezonde, gemakkelijke en vooral lekkere recepten? Neem dan zeker een kijkje in de BOOST! app. Via deze link krijg je alle informatie, of probeer ineens de gratis versie uit via de appstore of playstore.