Filter

Reset
 
  • Diner
  • Lunch

Couscoussalade met veldsla, nectarine en feta

Een couscoussalade past bij een barbecue of picknick. Ik gebruik hier de dikke parelcouscous, maar gebruik gerust de traditionele couscous als je deze lekkerder vindt! Het ideale bijgerecht bij de bbq. 😍

20minuten
1 portie

Ingrediënten

  • 2 handje(s) veldsla
  • 20 g feta
  • 1 nectarine
  • 50 g parelcouscous
  • 1/2 avocado
  • 1/2 sjalotje
  • 4 zongedroogde tomaten
  • Eventueel dressing naar keuze
  • 1 snufje(s) peper en zout

Snelle, gemakkelijke en voedzame recepten?

Recepten

Bereiding

  1. Kook de couscous volgens de aanwijzing op de verpakking.
  2. Snipper het uitje en snijd in ringen.
  3. Verwijder de pit van de nectarine en snijd het vruchtvlees in reepjes.
  4. Halveer de avocado, verwijder de pit en snijd het vruchtvlees in reepjes. Schep de reepjes uit de schil met een lepel.
  5. Meng de couscous met de veldsla, uiringen, avocadoreepjes, nectarine en zongedroogde tomaten. Verdeel de feta over de salade.
  6. Kruid met een snuf peper en zout. Serveer eventueel met wat dressing naar keuze.

Wekelijkse anti-dieet tips van Celien in jouw mailbox?

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vragen of opmerkingen? Laat een reactie achter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *