Een heerlijk licht hapje om voor te schotelen bij een feestelijk etentje. Daarnaast is het ook een ideaal bijgerecht voor bij de gourmet of bbq! Of je het nu serveert in kleine glaasjes of in een grote kom, het ziet er altijd feestelijk uit, maar toch mega easy om te maken! 🤩
Bereiding:
1. Kook de parelcouscous volgens de aanwijzingen op de verpakking. Laat vervolgens afkoelen.
2. Halveer de avocado, verwijder de pit. Schep het vruchtvlees uit de avocado met een lepel en snijd in blokjes.
3. Verwijder de zaadlijsten van de paprika en snijd ook in fijne blokjes.
4. Snipper het uitje fijn.
5. Haal de pitjes uit de granaatappel.
6. Meng de olijfolie en een snuf peper en zout door de parelcouscous.
7. Bedek vervolgens de bodem van je glaasje met de parelcouscous.
8. Leg hierop de avocado, ui, paprika, granaatappelpitjes en top af met een takje peterselie.
Smakelijk! 😋