Enkele weken geleden heb ik deze gemarineerde maïskolven geproefd in een mega tof barretje in Antwerpen. 🤗 Ik was er meteen voor verkocht, zoooo lekker!! Deze moest ik zelf ook eens uitproberen en ik kan je vertellen dat ze best goed zijn gelukt! 😋
Ik maak deze nu in de oven, maar in de airfyer is het nog handiger! van zodra het weer beter weer wordt, probeer ik ze zeker en vast op de barbecue! 🌞
Bereiding;
1. Verwarm de oven voor op 200°C.
2. Meng de olie met het limoensap, zout, paprikapoeder en de honing.
3. Hak de maïskolven steeds in 4 gelijke stukken. Dompel de stukjes in de marinade. Zorg dat elk stukjes maïs de marinade heeft geraakt.
4. Leg de stukjes maïskolf in een ovenbestendige schaal. Giet er nog wat van de marinade over en plaats de ovenschaal in de oven voor zo'n 20 à 30 minuten.
5. Maak ondertussen de dip. Meng de yoghurt met een fijngesnipperd teentje look, dressing en fijn gehakte peterselie.
6. Wanneer de maïskolf mooi verkleurd is, haal je ze uit de oven.
7. Serveer met de dip.
P.S. heb jij dit heerlijke hapje gemaakt? Vergeet dan zeker geen review achter te laten hieronder het recept! ❤️
Wil je nog meer gezonde, gemakkelijke en vooral lekkere recepten? Neem dan zeker een kijkje in de BOOST! app. Via deze link krijg je alle informatie, of probeer ineens de gratis versie uit via de appstore of playstore.