Filter

Reset
 
  • Diner

Rode kool met aardappeltjes en worst

Wie houdt er nu niet van oervlaamse kost?

35minuten
1 portie

Ingrediënten

  • 1 worst
  • 1/4 rode ui
  • 150 g aardappelen
  • 150 g rode kool
  • 1 el vloeibare boter
  • 1 el olijfolie
  • 1 appel
  • 1 snufje peper en zout
  • 1 tl kaneel
  • 1 tl vloeibare zoetstof

Snelle, gemakkelijke en voedzame recepten?

Recepten

Bereiding

  1. Snijd de rode kool en uien fijn.
  2. Schil en snijd de appels in stukken en stoof deze samen met de kool en ui in olijfolie. Gaar onder gesloten deksel op zacht vuur voor 30 tot 35 minuten. Breng op smaak met peper en zout, kaneel en de vloeibare zoetstof.
  3. Schil de aardappelen en snijd in fijne blokjes, kook of stoom tot ze gaar zijn, kruid met een snuf peper en zout.
  4. Bak de worstjes in een scheutje vloeibare boter.
  5. Serveer de aardappelblokjes met de worst en rode kool.

Wekelijkse anti-dieet tips van Celien in jouw mailbox?

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vragen of opmerkingen? Laat een reactie achter

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *