4 april 2022

Dé lifehack om je airfryer te poetsen 🧼

Food
Tips & Tricks

Is jouw airfryer altijd super vettig en is het altijd zo een gesukkel om dat ding proper te krijgen? Ik heb DE lifehack om vaarwel te zeggen aan die vettige boel. 

Bijna dagelijks krijg ik nog berichtjes op Instagram over hoe ik nu weer mijn airfryer proper kreeg. Ik deelde mijn tip zelfs al in de Grote Peter Van de Veire Ochtendshow op MNM. Het fragment kan je hier terug beluisteren. 

 

Poets je airfryer in drie stappen:

1. Na het gebruik doe je water in het bakje.
2. Doe er een paar druppels (ontvettend) afwasmiddel bij.
3. Vijf minuten op 180 graden laten draaien en klaar!

 

Laat zeker weten of het gelukt is! 🤩

Bekijk reacties

 • Is dit wel veilig voor je toestel? Ik heb dit eens geprobeerd maar heb het na enkele seconden terug afgezet aangezien ik de indruk kreeg dat het water omhoog ging richting de behuizing/motor/technologie van de airfryer. Schaadt het de levensduur van je toestel niet? Misschien deed ik het bakje te vol, hoeveel water doe je er ongeveer in?
  Jasmine
  4 april 2022
  Hi Jasmine, Dankjewel voor je reactie! Ja hoor, normaal gezien is dat wel veilig voor alle nieuwe modellen. Sowieso moet je er niet te veel water indoen! Ongeveer 1 liter. Groetjes, Celien 🥰
  Healthy Habits
  5 april 2022
 • Een echte lifesaver. Ik vond het altijd een vreselijk werkje!
  Petra
  4 april 2022

Laat je mening achter