Filter

Reset
 
  • Body
  • Tips & Tricks
  • Zelfliefde

4 tips voor een beter lichaamsbeeld

Laat jij het plonsen met je kinderen aan je voorbijgaan omdat het in zwemkledij moet? Of sport je bijvoorbeeld liever niet puur om de blikken van anderen te vermijden? Zonde, right?

Het leven is veel te kort om niet elke dag met volle teugen te genieten, toch? Waarom laten we ons dan toch nog megahard beïnvloeden door die ene bedenkelijke blik aan het zwembad van die onbekende of die verdomde maatschappij met onhaalbare schoonheidsidealen?

Ons lichaam, het is een dingetje hé… Hoe werk je aan een beter lichaamsbeeld? Hoe ga je je lichaam liever zien? Ik geef je vier tips mee om te starten!

Vermijd grote spiegels

Dit kan triggerend werken als je nog heel hard gefocust bent op je uiterlijk. Ik heb dit zelf gemerkt tijdens mijn verhuis. Het eerste jaar hadden wij geen grote spiegels in huis en (zonder dat ik het zelf door had) is mijn zelfbeeld er erg op vooruit gegaan!

Maak je sociale media zo divers mogelijk

Een tip die ik regelmatig eens geef, maar je kan hem nooit genoeg horen! Volg profielen van mensen met diverse lichaamstypes. Staar je niet blind op die ene influencer met maatje 0. Maken dat soort profielen je onzeker? Ontvolgen die handel! Het is het echt niet waard.

Meer tips om van je sociale media een veilige omgeving te maken? Lees ze hier!

Gooi je weegschaal weg

Hij maakt je onzeker, zorgt ervoor dat je humeurig bent en dat je jezelf restricties wil opleggen. Voor niets goed dus. Je moest al weg zijn naar het containerpark!

Draag kleding waar je je goed in voelt

Als je je comfortabel voelt in je kleding straal je dat 100% uit. Wedden dat je meteen complimentjes krijgt van je collega’s? Weg met die te kleine kleding!

Welke tip pas jij al toe of ga je nu uitproberen? Laat het weten in de reacties!

Wekelijkse anti-dieet tips van Celien in jouw mailbox?

Laat je gegevens hier achter voor wekelijkse tips!

Nieuwsbrief aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.