21 januari 2022

Wortel-pastinaak in de oven met brie

Dinner

Omggg deze combinatie is hemelsss 🤩! Het zoute van de brie in combinatie met het zoete van de wortel en pastinaak is zo goeeee! Check hieronder hoe je dit zalige bijgerechtje klaarmaakt. 😋

1. Verwarm de oven voor op 180°C.
2. Schil de pastinaken en wortelen. Verwijder het groen van de pastinaken, bij de wortelen kan je het steeltje er eventueel aan laten hangen.
3. Snijd de pastinaken in staafjes, ongeveer dezelfde dikte als de wortelen.
4. Verdeel ze over de ovenschaal.
5. Besprenkel met wat honing en kruid met een snuf paprikapoeder, peper en zout. Meng alles goed door elkaar.
6. Plaats de ovenschaal in de oven voor een 40-tal minuten. Roer halverwege alles goed om.
7. Snijd de brie in schijfjes. Voeg de brie de laatste 10 minuten nog aan de ovenschotel samen met de notenmix.
8. Haal vervolgens uit de oven en werk af met nog enkele takjes verse peterselie.

SMAKELIJK!

P.S. heb jij dit recept gemaakt? Vergeet mij dan niet te taggen @healthyhabits.celien.

Wil je nog meer gezonde, gemakkelijke en vooral lekkere recepten? Neem dan zeker een kijkje in de BOOST! app. Via deze link krijg je alle informatie, of probeer ineens de gratis versie uit via de appstore of playstore.

Bekijk reviews

  • Dit is zo’n lekker gerechtje! Zeker de moeite waart om eens te proeven!
    Silke Neven
    15 augustus 2022

Laat je mening achter