Wist je dat zelf een vispannetje maken helemaal niet moeilijk is? Eenvoudig, maar het ziet er toch mega culinair uit! Ideaal toch?
1. Verwarm de oven voor op 200°C.
2. Maak de wortelen, champignons en prei schoon. Snijd de groenten in fijne stukken.
3. Verwarm wat olijfolie in een pan en bak hierin de groenten gaar.
4. Verwarm vervolgens de boter in een andere pan. Voeg de bloem hieraan toe en roer totdat je brokjes hebt. Dan voeg je meteen de visfumet en melk toe. Breng de saus al roerend aan de koek tot ze volledig ingedikt is.
5. Snijd de zalm en kabeljauw in hapklare stukken.
6. Bedek de bodem van je ovenschaal met de groenten, hierop verdeel je de stukken vis en garnalen. Vervolgens giet je de saus over de vis. Kruid met nog een snuf peper en zout.
7. Besprenkel met wat citroensap en strooi er vervolgens de geraspte kaas over.
8. Plaats de ovenschaal in de voorverwarmde oven voor 40 minuten.
9. Haal uit de oven en werk eventueel af met enkele takjes verse peterselie. Serveer warm.
SMAKELIJK!
P.S. heb jij dit recept gemaakt? Vergeet mij dan niet te taggen @healthyhabits.celien.
Wil je nog meer gezonde, gemakkelijke en vooral lekkere recepten? Neem dan zeker een kijkje in de BOOST! app. Via deze link krijg je alle informatie, of probeer ineens de gratis versie uit via de appstore of playstore.