Kabeljauwpakketjes of papillots, de ideale manier om vis te bereiden omdat alle smaken mooi binnen het pakketje blijven. Super tof om te experimenteren met enkele smaakmakers, ik ging deze keer voor citroen en fijne paprikablokjes. Lees hieronder het volledige recept! 🙌🏻
Ben jij een voorstander van vis op de barbecue? Reageer het hieronder in de reviews! 🥰
Bereiding:
1. Leg een vel aluminiumfolie of bakpapier open en leg hierop de kabeljauwfilet. Giet hier een scheutje olijfolie over. Kruid met een snuf peper en zout.
2. Was de paprika en snijd in fijne blokjes. Verdeel deze over de kabeljauwfilet.
3. Top af met een schijfje citroen.
4. Plooi de hoeken naar elkaar toe en maak het pakketje dicht zodat er geen lucht meer buiten kan.
5. Leg 25 à 30 minuten op de barbecue. Controleer of de kabeljauw gaar is.
Hééérlijk!!
P.S. heb jij dit heerlijke bijgrerechtje voor op de barbecue gemaakt? Vergeet dan zeker geen review achter te laten hieronder het recept! 🥰
Wil je nog meer gezonde, gemakkelijke en vooral lekkere recepten? Neem dan zeker een kijkje in de BOOST! app. Via deze link krijg je alle informatie, of probeer ineens de gratis versie uit via de appstore of playstore.