Filter

Reset
 
  • Food

5x lekkere soepjes 🥣

In de zoektocht naar comfortfood dat zowel voedzaam als heerlijk smaakvol is, is er één gerecht dat altijd bovenaan mijn lijstje staat: soep! Met zijn eindeloze variaties is dit voorgerechtje of tussendoortje de ultieme bondgenoot tijdens koude dagen of wanneer we gewoon wat troost nodig hebben. In deze blog ontdek je vijf méga lekkere soeprecepten!

1.Champignonsoepmet bladerdeegkoekjes

Hoe kan je deze soep helemaal Christmasproof maken? Awel, ik gebruik mijn kerst-koekvormpjes om kerstballetjes en sterretjes te prikken uit mijn bladerdeeg. Zo krijg je heerlijke bladerdeegkoekjes voor bij de soep!

2.Aspergesoep met een gekookt eitje en hamblokjes

Deze heerlijke aspergesoep haalt dan weer de lente in huis! Normaal moet een soep voor mij volledig doorgemixt zijn, maar voor aspergesoep maak ik graag een uitzondering! 🤩

3.Halloweensoep met pompoen en wortel

En van de lente gaan we naar de herfst met deze heerlijke pompoensoep! Probeer zeker het trukje uit met de room, jouw spinnenweb kan bijna niet mislukken met deze tip!

4.Vegetarische tomatensoep met balletjes

De soep die op elk moment van het jaar lekker is! De vegetarische variant van een echte Vlaamse klassieker.

5.Geroosterde bloemkoolsoep met croutons

Een soepje voor als het eens wat meer mag zijn! Laat je tafelgenoten volledig van hun stoel blazen met deze overheerlijke bloemkoolsoep!

Wekelijkse anti-dieet tips van Celien in jouw mailbox?

Laat je gegevens hier achter voor wekelijkse tips!

Nieuwsbrief aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.