20 januari 2022

Taco’s met pulled salmon en aardbeien

Dinner

Pulled pork en pulled chicken ken je misschien al, maar heb je ook al een pulled salmon gegeten? Wanneer je de kleine stukjes zalm bakt in wat olie, worden ze heerlijk crispy. 
​Super lekker dus in combinatie met de structuur van zachte frisse aardbeien en avocado.

Instructies

  1. Verwarm de olijfolie in een pan en bak hierin de zalmmoot kort gaar. Trek de zalm vervolgens uit elkaar en bak krokant. Kruid met een snuf peper en zout.

  2. Snijd de ijsbergsla fijn en meng met de koolmix.

  3. Halveer de avocado, verwijder de pit en snijd het vruchtvlees in blokjes. Schep ze er vervolgens uit met een grote lepel.

  4. Snijd de aardbeien in kwartjes.

  5. Vul de wraps met de sla-en koolmix, avocado, pulled salmon, takjes koriander en de aardbeien. Vouw dubbel en serveer ze naast elkaar. Je kan ze eventueel samenhouden met hulp van enkele limoenen.

Zooo easy, maar tegelijk ook zooooo lekker!!!

P.S. heb je dit gerecht gemaakt? Vergeet mij dan niet te taggen éhh!!

Wil je nog meer gezonde, gemakkelijke en vooral lekkere recepten? Neem dan zeker een kijkje in de BOOST! app. Via deze link krijg je alle informatie, of probeer ineens de gratis versie uit via de appstore of playstore.

Bekijk reviews

  • Wij eten supergraag wraps/taco’s… maar was al lang op zoek naar iets nieuw/lekker/origineel/fris. Ik kan met heel veel zekerheid zeggen dat dit receptje aan alle voorwaarden voldoet. Ben normaal ook niet zo voor fruit in een gerecht maar de aardbeien zorgen net voor dat extraatje. Staat zeker nog op het menu hier!
    Laurie Ronsman
    23 augustus 2022

Laat je mening achter