Méga handig vind ik ze, die pastasalades! Ideaal als lunch of als bijgerecht bij de bbq. Je kan ze perfect op voorhand klaarmaken en afgedekt in de koelkast zetten.
Hieronder het recept van een pastasalade met tomaatjes, mozzarella, spinazie en pijnboompitten. Soooo goood!
Instructies
-
Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.
-
Snijd de mozzarella in blokjes.
-
Halveer de kerstomaten.
-
Verwarm de olijfolie in een pan en bak hierin de spinazie tot ze volledig geslonken is. Kruid met een snuf peper en zout.
-
Neem een droge pan, zonder olijfolie en rooster hier heel even de pijnboompitten in.
-
Snijd de lente-ui in fijne ringen.
-
Giet de gekookte pasta af en meng met de mozzarella, kerstomaten, zongedroogde tomaten, de spinazie, de pijnboompitten, basilicum en lente-ui. Kruid het geheel met nog een snuf peper en zout.
Ma ééécht zooo gooeee!
P.S. heb jij deze pasta gemaakt? Vergeet mij dan niet te taggen @healthyhabits.celien.
Wil je nog meer gezonde, gemakkelijke en vooral lekkere recepten? Neem dan zeker een kijkje in de BOOST! app. Via deze link krijg je alle informatie, of probeer ineens de gratis versie uit via de appstore of playstore.