Eens iets anders dan de klassieke pasta bolognese met gehakt. Ik ging deze keer voor kabeljauw. Pasta met vis, het mag gerust wat vaker op de menu staan toch?
Instructies
-
Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.
-
Snipper het uitje en het teentje look.
-
Verwarm de olijfolie in een pan en bak hierin de ui en look glazig.
-
Maak de wortelen en paprika schoon en snijd fijn.
-
Bak deze mee in de pan. Roer af en toe goed door.
-
Voeg vervolgens de tomatenblokjes en blokje bouillon toe aan de pan met groenten.
-
Verwarm een scheutje olijfolie in een andere pan en bak hierin de kabeljauw gaar. Kruid de haasjes met een snuf peper en zout.
-
Giet de gekookte pasta af en spoel met water.
-
Voeg de tomatensaus toe aan de pasta, serveer met de kabeljauw en top eventueel af met een blaadje basilicum en geraspte kaas.
Overheelijk!
P.S. heb jij dit recept gemaakt? Vergeet mij dan niet te taggen @healthyhabits.celien.
Wil je nog meer gezonde, gemakkelijke en vooral lekkere recepten? Neem dan zeker een kijkje in de BOOST! app. Via deze link krijg je alle informatie, of probeer ineens de gratis versie uit via de appstore of playstore.