Grillkaas of haloumikaas kan je prima grillen omdat deze niet smelt, ideaal voor op de barbecue dus!
Deze vegetarische barbecuespiesjes zijn het perfecte bewijs dat een barbecue niet altijd vol met vlees moet liggen. 🤗
Bereiding:
1. Snijd de grillkaas in 4 gelijke delen.
2. Was de paprika, vewijder het groen en de zaadlijsten. Snijd de paprika in blokjes van ongeveer 2 cm op 2 cm.
3. Prik de grillkaas en paprika om en om op de spiesjes.
4. Snijd de peterselie heel fijn en strooi deze over de spiesjes. Kruid ze met een snuf peper en zout.
5. Leg ze een 10-tal minuten op de barbecue. Draai halverwege eens om.
SMULLLENNN!
P.S. heb jij deze heerlijke salade gemaakt? Vergeet dan zeker geen review achter te laten hieronder het recept! 🥰
Wil je nog meer gezonde, gemakkelijke en vooral lekkere recepten? Neem dan zeker een kijkje in de BOOST! app. Via deze link krijg je alle informatie, of probeer ineens de gratis versie uit via de appstore of playstore.