Je bent er voor of je bent er radicaal tegen. Buttt I love gnocchi! Bij ons staat het echt bijna wekelijks op de menu, je kan er ook eindeloos mee variëren. Deze keer ging ik voor een vegetarische blogonaise met walnoten en cottage cheese. Yummyyyy!
- Je kan de gnocchi ook zelf maken, maar ik kocht hem in de winkel uit een pakje (in de AH).
- Kook de gnocchi totdat deze boven komt drijven en bak de gnocchi nog even in een pan goudgeel.
- Maak ondertussen de champignons schoon met keukenpapier en snijd in vieren. Snijd de paprika en courgette in blokjes, versnipper de ui en knoflook.
- Verhit de rest van de olie in een andere pan en bak alle groenten op middelhoog vuur.
- Voeg de tomatenblokjes, basilicum en paprikapoeder toe en laat de saus 20 minuten doorkoken op middelhoog vuur
- Voeg tot slot de walnoten toe aan de saus en laat ze nog 5 minuten meekoken. Voeg naar smaak zout en peper toe
- Verdeel de gnocchi over de borden en serveer met de saus en cottage cheese
SMAKELIJK!
P.S. heb jij dit recept gemaakt? Vergeet mij dan niet te taggen @healthyhabits.celien.
Wil je nog meer gezonde, gemakkelijke en vooral lekkere recepten? Neem dan zeker een kijkje in de BOOST! app. Via deze link krijg je alle informatie, of probeer ineens de gratis versie uit via de appstore of playstore.