Heerlijk gerechtje voor op een warme zomeravond, lekker fris met de mangosalsa en munt! Perfect in combinatie met de warme kipreepjes. Om de tacoschelpen te maken gebruik ik miniwraps en bak ze even krokant in de oven!! Ik zag dit op de site van ‘Lekker & simpel’. Super easy, probeer het zeker uit!
- Maak de groenten en het fruit schoon. Snij de mango, avocado, komkommer, kerstomaatjes in kleine blokjes. Snipper het uitje en de munt fijn. Meng alles en besprenkel met limoensap. Kruid met peper en zout. Zet de salsa koel weg.
- Verwarm je oven voor op 180 °C. Warm de wraps in ongeveer 10-20 seconden op in je magnetron. Hang vervolgens de wraps in je ovenrooster (zie foto). Zet de wraps vervolgens 7 min in de oven totdat deze krokant zijn.
- Nu heb je krokante taco’s van je wraps, beleg ze met de rucola en de mangosalsa.
- Verhit de olijfolie in een pan, wanneer de olijfolie warm is, bak je de kipfiletreepjes kort aan. Kruid goed af met cayenne en kipkruiden.
- Beleg je taco’s vervolgens met de kipreepjes.
SMAKELIJK!
P.S. heb jij dit recept gemaakt? Vergeet mij dan niet te taggen @healthyhabits.celien.
Wil je nog meer gezonde, gemakkelijke en vooral lekkere recepten? Neem dan zeker een kijkje in de BOOST! app. Via deze link krijg je alle informatie, of probeer ineens de gratis versie uit via de appstore of playstore.