November is dit weekend van start gegaan.
Dus dat betekent dat Sinterklaas bijna op bezoek komt! Joepieee!
Ik maakte vanochtend een feestje van mijn ontbijt met deze supercrunchy Sintgranola.
Instructies
- Verwarm de oven voor op 180°C.
- Bekleed een bakplaat met bakpapier en verdeel hierover de gepofte tarwe, havervlokken, pecannoten, hazelnoten, kokosschilfers, koek- en speculaaskruiden en het zeezout.
- Klop het eiwit stijf.
- Meng het eiwit voorzichtig door het granolamengsel. Roer er vervolgens de honing door.
- Plaats de bakplaat voor een kwartier in de oven. Roer na 10 minuten alles nog een goed om zodat het zeker niet aanbakt.
- Laat afkoelen en meng er de schuddebuikjes of speculaastukjes door.
- Serveer met yoghurt en wat vers fruit naar keuze.
Heb je deze granola gemaakt? Vergeet me dan niet te taggen op @healthyhabits.celien!
Wil je nog meer gezonde, gemakkelijke en vooral lekkere recepten? Neem dan zeker een kijkje in de BOOST! app. Via deze link krijg je alle informatie, of probeer ineens de gratis versie uit via de appstore of playstore.