Wist je dat je gnocchi ook in de oven kan klaarmaken? De deegkussentjes worden dan heerlijk krokant en goudbruin gebakken. Zonder al te veel afwas maak je met je favoriete groenten en feta in een handomdraai een heerlijk avondmaal. Easy does it! 🤩
Wat je nog nodig hebt:
- Oven
- Bakpapier
Bereiding:
1. Verwarm de oven voor op 200°C.
2. Was de kerstomaten en aubergine.
3. Snipper het sjalotje fijn.
4. Halveer de kerstomaten en snijd de aubergine in hapklare blokjes.
5. Verdeel de kerstomaten, aubergineblokjes en gnocchi over een met bakpapier beklede ovenschaal.
6. Strooi er het gesnipperde sjalotje over.
7. In het middel leg je de feta.
8. Snijd de basilicum fijn en strooi het, samen met de olijfolie, over de gevulde ovenschaal.
9. Kruid het geheel met een snuf peper en zout en hussel de groenten voorzichtig door elkaar.
10. Plaats in de oven voor zo'n 30 à 40 minuten totdat de gnocchi krokant is en de feta goudbruine randen vertoont.
11. Haal vervolgens uit de oven en serveer over de borden met een takje basilicum.
SMAKELIJK!
P.S. heb jij deze heerlijke ovenschaal gemaakt? Vergeet dan zeker geen review achter te laten hieronder het recept! ❤️
Wil je nog meer gezonde, gemakkelijke en vooral lekkere recepten? Neem dan zeker een kijkje in de BOOST! app. Via deze link krijg je alle informatie, of probeer ineens de gratis versie uit via de appstore of playstore.