Voor mij gaat er niets boven een zelfgemaakte eiersalade! 🐣 Zeker en vast iets dat niet mag ontbreken op de Paasbruch, iedereen lust het wel. Hier heb ik een basisreceptje voor jou gemaakt, maar je kan het ook oppimpen met bijvoorbeeld stukjes appel of truffelolie naar smaak. Hoe maak jij je eiersalade? Ik ben benieuwd!! 🤗
Bereiding:
1. Kook de eitjes tot ze hardgekookt zijn, laat ze vervolgens schrikken met koud water zodat je ze goed kan pellen.
2. Prak de ei vervolgens fijn.
3. Snipper het sjalotje heel fijn, ook de peterselie en augurkjes snijd je fijn.
4. Meng het geprakte ei met het sjalotje, peterselie, augurkjes, mosterd, yoghurt, kerriepoeder, peper en zout en de mayonaise of dressing.
5. Proef en voeg eventueel nog wat kruiden naar smaak toe.
Heeerlijk op een vers stokbroodje!! 😍
P.S. heb jij dit heerlijke gerechtje gemaakt? Laat dan zeker een review achter!
Wil je nog meer gezonde, gemakkelijke en vooral lekkere recepten? Neem dan zeker een kijkje in de BOOST! app. Via deze link krijg je alle informatie, of probeer ineens de gratis versie uit via de appstore of playstore.