20 januari 2022

Havermoutpannenkoeken

Ontbijt
Lunch

Dit recept is ideaal wanneer je op een zondagochtend wat meer tijd hebt om een uitgebreid ontbijt te nemen. Je kan deze havermoutpannenkoekjes ook perfect invriezen, waardoor je perfect grotere hoeveelheden kan maken en er op een andere ochtend ook van te genieten! Ik combineer havermoutpannenkoeken graag met wat fruit zoals frambozen, aardbeien, of gele kiwi!

 

Instructies

 1. Doe 1 soeplepel olie in een pan en verhit.
 2. Meng alle ingrediënten en mix tot een gladde substantie.
 3. Bak de pannenkoekjes.

 

Heb jij dit ontbijtje gemaakt? Vergeet me dan niet te taggen op @healthyhabits.celien!

Wil je nog meer gezonde, gemakkelijke en vooral lekkere recepten? Neem dan zeker een kijkje in de BOOST! app. Via deze link krijg je alle informatie, of probeer ineens de gratis versie uit via de appstore of playstore.

Bekijk reviews

 • Deze gemaakt zonder banaan, gewoon omdat we geen bananen hadden op dat moment. De hamermout niet gemixt zodat er nog wat extra bite aan zat. Gecombineerd met blauwe bessen. Super gemakkelijk en lekker receptje. Je ontbijt is instant speciaal!
  Sofie
  13 maart 2022
 • Lekkere pannenkoeken! Ik heb deze al geregeld gemaakt vooral op zondag. Het is een echte aanrader en ook makkelijk en snel klaar te maken.
  Laura haerens
  12 augustus 2022
  Hi Laura, Ideale zondagsontbijt hé! Dankjewel voor je reactie! 😍
  Healthy Habits
  12 augustus 2022
 • Receptje die hier ondertussen zo goed als wekelijks op tafel komt 😍 Recept is makkelijk om klaar te maken. Er is weinig voorbereiding voor nodig. De pannenkoekjes zijn bovendien heel verzadigend en smaken erg lekker! Je kan het ook als lunch klaarmaken. Verschillende opties zijn mogelijk 😊 Ook in toppings heb je veel keuze en is het steeds mogelijk om te variëren. Ik zou het iedereen aanbevelen. In mijn geval onmisbaar in de weekmenu. Smullen maarrrrr.. 😋😋😋
  Lenka
  12 augustus 2022
 • SUPER lekker 🎉 Mislukt nooit ! Maak altijd dubbele portie en dan heb ik voor de dag erna ook nog lekkere pannenkoekjes <3
  Stefanie Janssens
  13 augustus 2022
 • Deze heerlijke pannenkoeken staan hier wekelijks op het (ontbijt)menu. Ook de kindjes vinden dit super lekker. Gezond ontbijten én een heleboel fruit binnen, perfecte starter van de dag!
  Dorien S.
  15 augustus 2022
 • Deze komen bij ons geregeld op tafel en vallen zowel bij mijn man als de kindjes in de smaak. Onze kindjes verkiezen deze zelfs boven de traditionele pannenkoeken, dus win-win situatie ☺️ Altijd een beetje feest en toch gezond!
  Ellen
  15 augustus 2022
 • Super lekker, easy receptje! Zelfs de zoon smult er mee van! Soms kan ik als ontbijt echt eens zin hebben in iets anders en dan zijn pannenkoekjes mijn favoriet!
  Katrien Swiggers
  19 augustus 2022
 • De beste pannenkoeken! Ik maak deze heel vaak, super gemakkelijk en mega lekker! Ook eens een keertje geen bananen in huis gehad en deze dan vervangen door mango. Kan ook prima! :)
  Elien Van Echelpoel
  20 augustus 2022
 • Echte topper! Ideaal ook om in te vriezen, ze zijn nog even lekker als je ze paar dagen later ontdooit! Jammie 😋
  Davina
  23 augustus 2022
 • Ik ben al een tijdje opzoek naar gezondere receptjes. Ik dacht dit lijkt me lekker op het eerste zicht .. maar OMG dit is zo lekker zelfs mijne man kan ik dingen laten eten besef dat hij geen groenten lust en echt niet zo voor nieuwe dingen is. Dus probeer ik wat receptjes van je en zeg niet wat er in zit tot hij het gegeten heeft en dan zegt hij wauw das echt lekker wat zat er in en tot verbazing van zijn eigen probeert hij ook meer groeten te eten. Echt bedankt voor al je receptjes zo kan ik eens wat uitgebreider koken en leert men man ook nieuwe dingen 🤩
  Kim Palinckx
  23 augustus 2022
 • Super lekker. Mijn dochtertje is er ook fan van. Wij doen er wat skyr bij als topping en fruit.
  Stefanie
  9 oktober 2022
Lees meer reviews

Laat je mening achter