Je kent het wel, het moment waarop je alleen nog maar overrijpe bananen hebt. Vroeger zou ik altijd hebben weg gegooid, nu maak ik er heerlijke dingen mee zoals deze broodpudding. Ideaal als tussendoortje of late night snack!
Instructies
-
Verwarm de oven voor op 180°C.
-
Doe de rijpe bananen in een kom en prak tot puree.
-
Voeg de eieren en de melk erbij en mix goed.
-
Snij het brood in stukken.
-
Doe het brood bij de bananen en meng alles goed. Laat het brood het mengsel 10 minuten absorberen.
-
Meng alles nog even goed door en voeg nu de chocochunks of gehakte chocolade toe.
-
Doe het deeg in een bakvorm ingevet met boter en zet voor 30-35 minuten in de oven tot de bovenkant goudbruin is en het deeg niet meer vochtig is.
Heb je dit recept gemaakt? Vergeet mij dan niet te taggen @healthyhabits.celien of gebruik de hashtag #healthyhabitsmetcelien
Wil je nog meer gezonde, gemakkelijke en vooral lekkere recepten? Neem dan zeker een kijkje in de BOOST! app. Via deze link krijg je alle informatie, of probeer ineens de gratis versie uit via de appstore of playstore.