Ik heb een méééga goeie tip voor jullie als je nog op zoek bent naar een lekker tussendoortje voor onderweg.
Want deze appel-dadelrepen maak je echt in een handomdraai. Want wie wilt er met dit weer nu langer in de keuken staan dan nodig is?
Benodigdheden
- Hakmolen
Instructies
- Verwarm de oven voor op 180°C.
- Verdeel de pecannoten en havermout over de bakplaat en plaats voor een 10-tal minuten in de oven.
- Schil de appel, verwijder het klokhuis en snijd in grove stukken.
- Voeg de appels samen met de dadels, kaneel en een snufje zout toe aan de hakmolen.
- Vervolgens voeg je de geroosterde pecannoten en havermout toe aan de hakmolen en hak je het geheel tot een plakkerig beslag.
- Bekleed een cakeblik met bakpapier en verdeel hierin het beslag.
- Plaats in de oven voor zo'n 25-tal minuten tot de buitenkant krokant gebakken is. Vanbinnen mag het deeg nog smeuïg zijn.
- Snijd de cake in 10 gelijke repen.
Smullen! Zeker wanneer ze vers uit de oven komen. 😋
Heb je deze repen gemaakt? Vergeet mij dan niet te taggen op @healthyhabits.celien!
Wil je nog meer gezonde, gemakkelijke en vooral lekkere recepten? Neem dan zeker een kijkje in de BOOST! app. Via deze link krijg je alle informatie, of probeer ineens de gratis versie uit via de appstore of playstore.