Cursus prikkelbare darmen

Heb jij regelmatig last van winderigheid, diarree of constipatie, krampen, misselijkheid, vermoeidheid én/of een heel opgeblazen buik? Dan bestaat de kans dat je prikkelbare darmen hebt.

Klaar om komaf te maken met die klachten door je eigen persoonlijke triggers te ontdekken? Dan is de cursus prikkelbare darmen ideaal voor jou!

Prikkelbare darmen

Je wil je darmen wel omarmen, maar...

Je stoelgang is nooit écht normaal, je hebt vaak last van diarree en/of constipatie

Je bent vaak heel moe en voelt je oververmoeid

Je hebt vaak last van krampen na het eten

Laat me raden

Herken je deze momenten?

Windjes, protjes... het is allemaal dagelijkse kost voor jou. Vervelend.

Je buik blaast zo op na het eten dat je wel zwanger lijkt...

Je ging al van dokter naar specialist maar niemand kon je helpen.

De resultaten

Na deze masterclass...

Je hebt véél minder klachten waardoor je levenskwaliteit écht verhoogd!

Je kent je eigen persoonlijke triggers en zo kan je perfect zelf kiezen of en wanneer je ze eet.

Niet moeilijk met alle praktische tips, een haalbare versie en boodschappenlijst van 45 pagina's!

Dit wil ik!
Weetjes

Wist je dat?

15% van de bevolking last heeft van prikkelbare darmen?

je prikkelbare darmen niet in je bloed of op een echo kan zien?

je in 75% van de gevallen perfect geholpen bent met het FODMAP dieet?

Zot! Tell me more!
wat krijg ik nu exact?

Give me more details, please!

De cursus 'Prikkelbare Darm Syndroom' bestaat uit een acht online video modules die je terugvindt in de Healthy Habits Academy. Ik sloeg de handen in elkaar met Kris Gillis (collega diëtiste en ervaringsdeskundige) om je te helpen doorheen het (haalbare) FODMAP dieet.

Omdat ik (Celien) zelf geen prikkelbare darmen heb, is het belangrijk om ook praktische tips van een ervaringsdeskundige te verzamelen. Omdat Kris allergiediëtiste is en we elkaar al jarenlang kennen, heb ik gevraagd of zij wou meewerken aan deze cursus.

  • Levenslang toegang
  • Op eigen tempo te volgen
  • Bundel brochures thuis opgestuurd

Prikkelbare Darmen

Benieuwd welke modules er zijn? Lees het hieronder!

Voor wie?

 

In module 1 bespreken we voor wie deze cursus juist is & wanneer je eerst naar je huisarts moet bij alarmerende signalen die niet wijzen op prikkelbare darmen.

Behandeling

Wat is de behandeling van PDS? Wat mag ik juist verwachten?

Belangrijke first steps

In deze module bespreken we de eerste stappen die je kan ondernemen om minder klachten te ervaren. Sommige mensen zijn hiermee al perfect geholpen, andere nog niet en moeten verder gaan.

Light-FODMAP

Als de first steps onvoldoende resultaat geven in je klachtenvermindering, starten we met een light - fodmap. Hiermee gaan we de meest voorkomende triggers die zorgen voor klachten uit je eetpatroon schrappen. Dit is maximum 2 weken! Veel mensen zijn hier al enorm goed mee geholpen!

PDS & intuïtief eten

Hoe luister ik toch naar mijn lichaam, ondanks dat ik enkele voedingsmiddelen moet schrappen uit mijn eetpatroon om minder klachten te ervaren? Dat leggen we uit in deze module.

Eliminatiefase FODMAP

Werkt de light - fodmap nog steeds niet voldoende en ervaar je nog altijd veel klachten? Dan starten we met de eliminatiefase. Hierin gaan we 2 à maximum 4 weken alle triggers uit je voedingspatroon schrappen om je buik volledig clean te maken zodat je geen klachten meer ervaart. No worries, hierna starten we meteen met de herintroductie en gaan we testen van welke voedingsmiddelen jij klachten krijgt.

Herintroductie FODMAP

In deze module gaan we elke groep van voedingsmiddelen die mogelijks triggers geven, opnieuw introduceren aan de hand van een 3 - dagenschema. Op die manier weten we aan welke groepen jij gevoelig bent en welke voedingsmiddelen jouw klachten geven. Dit is de laatste fase!

Way of life fase

In deze module ronden we de cursus af. Je weet op dit moment welke voedingsmiddelen voor jou triggers zijn om klachten te krijgen.

€199* / cursus
Ik koop 'em!

* Je kan ook gespreid betalen.

Extra tools

Dit krijg je ook!

Je krijgt de belangrijkste informatie ook naar je thuis opgestuurd in de vorm van informatiebundeltjes. Zo kan je thuis ook gemakkelijk aan de slag met alle informatie. Je krijgt:

  • Klachtendagboekje
  • Informatiebundel eliminatiefase
  • Invulboekje herintroductiefase
  • 48 pagina's met fodmap-arme producten
OMG wil ik!
FAQ

Alle antwoorden op jouw vragen!

Voor wie is deze cursus?

Deze cursus is voor mensen met de volgende klachten: opgeblazen buik na het eten, winderigheid, krampen, wisselende stoelgang (constipatie/diarree) en/of vermoeidheid. Veel mensen hebben vaak al tal van onderzoeken laten doen, waar niets is uitgekomen. Deze cursus helpt je door jouw klachten te verminderen en te onderzoeken wat jouw triggers zijn.

Krijg ik levenslange toegang?

Ja. Je hebt levenslang toegang tot alle modules. Er is dus geen nood om je te haasten, want je kan alles op je eigen tempo volgen. Een eenmalige investering zorgt er dus voor dat je levenslang kan bijleren!

Kan ik vragen stellen?

Ja, er zal een community zijn waarin jij jouw vragen kan stellen!

Kan ik een factuur krijgen?

Ja. Een factuur krijg je automatisch in je mailbox na betaling.