30 januari 2023

Zes tips voor een beter lichaamsbeeld ❤️

Body
Podcast

Is jouw lichaam de bron van al je onzekerheden? Of als je aan je lichaam denkt, zie jij dan enkel een opsomming van de negatieve eigenschappen? Dan is deze aflevering écht iets voor jou. Ik geef je zes tips om aan de slag te gaan met jouw lichaamsbeeld.

Take-aways na het beluisteren van de podcast:

  • Je kunt niet groeien als je jezelf niet blootstelt voor nieuwe ervaringen. Welke zaken zou je doen als je zelfzeker zou zijn? Ga deze zaken al effectief doen.
  • Zoveelste minder dat jij extern getriggerd wordt, zoveelste beter gaat jouw lichaambeeld ook stap voor stap worden. Hoe je dieetadvertenties uitschakelt, kan je terugvinden in deze blog.
  • Het is een proces van lange adem. De tips in deze podcast kunnen je zeker helpen, maar het gaat er niet voor zorgen dat je plots 100% oké bent met je lichaam. Dat is ook niet persé het doel. Het doel is dat je meer positieve gedachten gaat hebben over je lichaam, dan negatieve gedachten.  

 

 

 

Bekijk hier de video van Dove.


Luister je via Apple podcasts? Dan vind je de nieuwe aflevering hier. 
Luister je via Spotify? Dan vind je de nieuwe aflevering hier.

Vond je het een leuke aflevering? Deel de podcast in je story's of laat een review achter op je podcastplatform. ⭐️
Wil je liever nog verder werken aan je lichaamsbeeld? Zet je dan zeker hier op de wachtlijst voor Destination Healthy Habits!